Openingstijden

Vanaf 1 mei tot 1 oktober is de Molentuin bij mooi weer (niet bij aanhoudende regen) elke vrijdag en zaterdag geopend*. Hier kunt u genieten van de omliggende natuur en de versnaperingen die de Molentuin te bieden heeft. De Molentuin is direct naast de molen gelegen en biedt prachtig uitzicht op zowel de molen als het aangrenzende natuurgebied.          

Daarnaast is het mogelijk om op deze dagen Molen de Rietvink te bezichtigen** onder begeleiding van de molenaar. De rondleidingen zijn geheel kosteloos, maar ten behoeve van het onderhoud van de molen wordt het zeer op prijs gesteld een donatie te geven. Dit kan door middel van het scannen van de QR-code bij de molen of via de pagina ‘donatie’ op deze website.              

  * Vanwege de huidige maatregelen omtrent COVID-19 is de Molentuin vanaf 10:30uur geopend. Aangezien alleen gebruik kan worden gemaakt van het buitengedeelte, vanwege diezelfde maatregelen, is het weersafhankelijk of de Molentuin open gaat.     

** Vanwege de huidige maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om de molen te bezichtigen. Wij hopen, zodra dit opnieuw toegestaan is, u te mogen verwelkomen!

Theetuin

1 mei t/m 1 oktober

Vrijdag en zaterdag 10:30 -17:00

Deel je foto op social media

 Gebruik #molenderietvink