Bezichtigingen

Openingstijden

Molen De Rietvink kent geen vaste openingstijden. Over het algemeen zal de molen in de maanden juli en augustus bij mooi weer en/of mooie wind geopend zijn. Buiten het “hoogseizoen” meestal in de weekenden; ook afhankelijk van het weer.

Aangezien de molen ook weer een functie heeft in het peilbeheer zal ook op andere dagen gemalen worden. Algemeen geldt: als de molen draait is er ook bezichtigingsmogelijkheid.

Bij twijfel is het raadzaam even van te voren te bellen: #.

Reserveren

U kunt ook reserveren om de molen te bezichtigen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het tarief bedraagt € 1,50 p.p. (inclusief een kopje koffie, thee of frisdrank). S.v.p. bij reservering het aantal personen, datum, tijdstip en uw telefoonnummer opgeven. Verder z.s.m. ons informeren mocht uw bezoek niet door (kunnen) gaan. Reserveren kan telefonisch (#) of via het contact op deze site. Indien de molen anders niet open zou zijn (en dus alleen voor uw reservering wordt geopend) geldt een minimumtarief van € 15,– ongeacht de groepsgrootte. De molenaar is graag bereid een rondleiding voor uw groep te verzorgen.

Kosten

Voor bezichtiging geldt een tarief van € 1,50 p.p. inclusief een (vloeibare) consumptie, zie verder bij reserveren.